Vertrouwen in jezelf

Vertrouwen in jezelf.

De transformatie van de wereld is in volle gang bezig,

De verandering neemt toe en wordt steeds groter.

Wat ga ik doen met deze verandering?

De mens die zich gaat binden aan de angst kant en probeert te ontkomen aan de verandering gebruikt zijn op haar energie op een verkeerde manier. Geef je de kracht en aandacht aan negatieve dingen, oordelen, haat of verbitterdheid dan geef je kracht aan je eigen angst. Met de universele wetten komen deze krachten op je eigen pad terug.

Ik merk het erg mezelf met de angst om te gaan staan voor wie ik ben en wat ik doe. Als ik hierin twijfel aan mezelf of niet genoeg kracht in de actie zet krijg ik dit onherroepelijk terug. Ik post vaak dingen op Facebook die voor mij de waarheid zijn maar die andere mensen maar raar vinden. Ik merk het als ik ergens loop waar ze mij van vroeger kennen. Sommige mensen vermijden mij en vinden mij raar. Ook merk ik het tijdens het opzetten van IBBO Girasol. Dit is voor sommige mensen zo raar en zo buiten hun straatje dat ze dit zeer lastig vinden en niet goed weten wat ze hier mee aan moeten.

Ik merk dat ik deze mensen van harte wil bedanken voor alles wat ze mij gespiegeld hebben en dat ik wel de verandering wil aangaan, hoewel ik absoluut niet weet waar het mij naar toe gaat brengen en wat er allemaal op mijn pad komt.

Ik kies steeds vaker voor de harmonie, de liefde, balans en evenwicht en merk dat ik daardoor meer in mijn kracht kom te staan en steeds meer mezelf ben. En dit voelt goed, beter en best. Want het is wie ik ben en wat ik hier kom doen om mijn harmonie en liefde in deze wereld te mogen vergroten, samen met andere mensen die ook de verandering aan willen gaan.

Ik wens deze mensen veel vertrouwen in zichzelf toe.

 

 

be aware now blog

No Comments

Post a Comment

X