Thema Avond voor Ouders en Leerkrachten

Deze avond is bedoeld om van elkaar te leren, om vragen te stellen en meer te leren begrijpen van HSP.

Om je eigen kinderen of de kinderen in je groep met andere ogen te kunnen zien of hun gedrag beter te kunnen begrijpen.

 

 

De afgelopen jaren heb ik veel over hoog gevoeligheid geleerd met name door de kinderen die ik tegen kwam in het onderwijs en met name door de rol die mijn zoon inneemt en wat hij mij spiegelt heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik steeds dichter gekomen bij mezelf. Ik heb geleerd wat ik belangrijk vind in het leven ( en leer gelukkig nog steeds door ) hoe ik met andere mensen om wil gaan en waar mijn prioriteiten liggen in het leven. Deze zijn heel anders dan de waarden en normen die ik vroeger in mijn opvoeding en binnen het onderwijs heb meegekregen en op deze avond hoop ik mijn inzichten met U te delen.

 

 

Bij deze thema avond is er alle ruimte voor je eigen inbreng en kunnen we van elkaar leren.

Informatie over de thema avond:

 

De Huttert, nieuwe Twentseweg 3, 8105 SE Luttenberg

 

Dinsdag 27 Maart van 20 tot 22 uur

 

Inloop vanaf 19.45 uur inclusief 2 consumpties.

 

Kosten 12,50 € te voldoen bij opgave.

 

Opgave via rene@be-aware-now.com / 06 11498650

 

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

be aware now thema HSP
X