Ervaringen van volwassenen

Op deze pagina van de site is er de mogelijkheid om je ervaring die je opgedaan hebt bij het coaching of healen te delen. Ik vind het leuk als je hier gebruik van maakt. Ik heb een aparte pagina voor volwassenen en kids.

Wil je jouw ervaring delen? Stuur me dan een mailtje: rene@be-aware-now.com.

4 November 2014

Al enige tijd geleden mocht ik van Rene vanuit Italië een Healing ontvangen. Ik schrijf nu pas mijn bevindingen op omdat mij nu duidelijk is geworden wat het aan heeft mogen raken en wat het daardoor in gang heeft gezet:

Een van de eerste dingen die ik mij tijdens de healing gewaar werd was een heel mooi, groot en intens wit licht, heel groot en helder, maar niet te fel. Het was prachtig en ik wilde er zo lang mogelijk naar blijven kijken, maar er kwam iets tussen mij en het licht, waardoor ik het niet meer kon zien. Ik zag kristallen en een regenboog , ik werd heel (aangenaam) warm en voelde een liefdevolle aanraking van mijn voeten.

In de nabespreking werd mij, door doorvragen van René en door een eerdere healing ervaring van mij, duidelijk dat ik het Zelf was, die mijzelf in “het licht stond”. Daarvóór zocht ik het buiten mijzelf, door de healing werd ik  mij er van bewust dat ik het Zelf ben, die mijn verdere ontwikkeling en groei in de weg staat. Inmiddels ben ik met een zelfstudieboek bezig wat mij al een heleboel inzicht op dit vlak heeft gegeven en wat mij helpt mijn werkelijke IK bloot te leggen.

Dank je wel René voor de bijzondere ervaring van de healing en vooral voor het mooie inzicht dat ik daardoor mocht ontvangen….

Heel veel succes met alle mooie dingen die jij nog mag gaan doen.

Een ervaring………………………………….van healing op afstand.
Mijn ingang voor mezelf was “loslaten”. Nadat we begonnen waren zei ik meerdere keren tegen mezelf “laat het maar los, het mag en je kan het wel”. Toen volgde er een heel emotioneel moment, de tranen rolden over mijn wangen. Vervolgens kreeg ik hele warme bovenbenen, tintelingen in mijn lijf. Koude en warmte waarneembaar. Toen voelde ik iets bijzonders, het werd licht en ineens volkomen duisternis, toen weer licht. Het gevoel dat ik zweefde in de lucht, als een vogel…….vrij.

Ps: vandaag heb ik de halve dag gezongen, in mijn eentje op de fiets met een big smile op mijn gezicht. Voel me heel goed. Het zingen heb ik jaren niet meer gedaan. Ging ergens koffie drinken daar speelde pianomuziek……pffff wat een emoties kwamen los. Ik heb het gevoel dat mijn proces grote stappen maakt.

René dank je voor de healing sessie. Ik wens je veel succes met deze mooie ontwikkeling die jij je eigen wilt maken en delen.

December 2015
Hoi René , Femke hier …
Heel erg bedankt voor vanmiddag mijn ogen zijn geopend en heb goede keuzes gemaakt wat de vriendinnen betreft.
Zo leer je je vrienden kennen…er is heel wat van mijn schouders gevallen nogmaals heel erg bedankt je bent geweldig!
Als ik nog eens hulp nodig heb kom ik bij je!
Groetjes en fijne avond Femke

Juni 2016

Beste René.
Onzettend bedankt voor wat jij allemaal voor mij gedaan hebt. Zowel bij de eerste, als bij de tweede healing.
Jij hebt me veel geleerd over bepaalde dingen in het leven en dat heeft mij voor mijn gevoel sterker gemaakt. En ook in het zien van dat ik dingen kan, waarvan ik denk dat ze onmogelijk zijn.
Dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mijn diploma heb gehaald.

Hartelijke groeten Amber.

X